Un rezonabil de concesiune între costisitoare resort și,

În timp ce o selecție de filme din programul karlovy vary sărbătoare,

În timp ce o selecție de filme din programul karlovy vary sărbătoare,Nu se poate aluneca cu cazare de vacanță precum și diverse alte servicii nu este atât de simplă a obține un somn bun sau o cină excelentă poate fi la începutul lunii iulie pe nervi. Vacanta de cazare în case de oaspeți și, de asemenea, statiuni merge la acest moment al evenimentului de la 1300 de coroane în sus, mult mai mult vă oferi cu toate acestea în plus, costul tipic în timpul celebrării face în Karlovy Vary, practic, 4500 Czk pe seară și zona, care este o jumătate stimula comparativ cu luna iunie.

Cu toate acestea, puteți trăi o sută de noapte-dacă vă aduce přibalíte propria corturi în aer liber Întinde o prelată poate fi în Karlovy Vary în mod oficial în 2 locații, precum și în tabăra de Mesteacăn și într-un corturi în aer liber orașului pe un stadion de fotbal, care este construit special pentru festival. Avantajul acestei zone este celebrarea bilete, în cazul în care puteți obține bilete la râvnit de film de sâmburi, și legătura cu centrul orașului, un autobuz special linie.

Alte astfel că a discutat tabără în mesteacan,

Alte astfel că a discutat tabără în mesteacan,Care furnizează în plus cazare în cabine unul mai economice alternative pentru a rămâne la karlovy diferă festival sunt neplanificate pensiuni. Este important să posede odihnă, izopren, sac de dormit și acoperă. Unul este situat pe malul apei lui Jan Palach, un cuplu de pași de Thermalu, celălalt în școala primară Dukelských hrdinů. Beneficiul este prețul accesibil, precum și locul în apropiere, adverse probleme simple. Pentru seara, cu toate acestea, puteți petrece mai puțin de 200 de coroane, pentru o petrecere în clubul de sănătate sau în clasă, chiar mai puțin.

Mult mai confortabil și, de asemenea, o alegere populara este homestay, care, la momentul de sărbătoare oferă de obicei o mare parte din karlovaráků. Pentru trei sau 4 sute în fiecare noapte ai ocazia să se odihnească pe un confortabil pur stratificat pat și duș în cameră de duș. Încercați să ia în considerare facebook pagina web a Găsit la Karlovy Vary IFF.

De asemenea, ratejnou pentru studenți este o pensiune dubla zona este ușor disponibile în jurul valorii de un grand pentru noapte. Dacă nu ai buzunare adânci, facilitatea de oraș, cu excelente statiuni este prețurile încep de la aproximativ privire la trei mii de ruble pentru un dublu zonă pentru noapte exact cum pentru a ajunge la festival și cum să se deplaseze în jurul orașului cu trenul sau cu autobuzul Zboruri de la Karlovy diferă este karlovy Vary este un întreg lot, de autobuz și gara sunt doar câteva din acțiunile de la centru, cu atât mai puțin de 15 minute de plimbare de la hotel Termal vehicul 130 de km în aproximativ 2 ore.

Atenție la posibilitatea de parcare,

Atenție la posibilitatea de parcare,O mulțime de case de oaspeți și hoteluri, inclusiv Thermalu depinde de zona pietonală Evenimentul de trafic în jurul valorii de oraș și, de asemenea, zona înconjurătoare Karlovy Vary nu este un oraș mare, dar ele pot arunca o linie de autobuz specială, atașarea să mai locuri. Funcția de 28. 6 la 6. 7, linia F1 până la 7. 6. Transportul este GRATUIT de COST F1 mosts probabil la cort cu Piața, Hotelul Termale, Kino Drahomíra precum și Complex Festival, și, de asemenea, F2 prin intermediul Libušinu, Richmond precum și Gejzírpark la tabăra de Mesteacăn.

Precum și F3 la Grandhotel Pupp și piața Teatrului orașul pe două roți În Karlovy diferă puteți obține biciclete de Specialitate, care sunt cele oficiale de conducere în jurul valorii de sărbătoare, și până la 4 ore; primul este GRATUIT, fiecare respectă început pentru 100 de dolari. Pentru fiecare bicicletă este o casca de bicicleta precum și biciclete de blocare cu siguranță va fi disponibil zilnic, de la 8 la 23 de ore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*