Onstând mâine sâmbătă programul este aproximat

De participare pentru toate cele nouă zile,

A fi de 110 mii de 115 mii de oameni, care este puțin mult mai puțin decât în anul precedent, precum și în mod special pentru că de starea vremii, care de această dată nu a fost foarte favorabil, a afirmat șeful statului a evenimentului Čestmír Vančura În 2014, festivalul are mai mult de 125 de mii de oameni la Zlin ajuns 2600 acreditate oaspeții.

De participare pentru toate cele nouă zile,

În săli de cinematograf și, de asemenea, pe satelit estimează că au fost mai mult de 42 de mii de oameni. Evenimentul a oferit 280 de filme din 51 de națiuni. În cele șase categorii de concurs persoane ar putea vizualiza 32 full-length poze, 62 de calculator animate filme de scurt și, de asemenea, 51 de student filme de scurt. O mulțime de imagine susținut sărbătoare în cehă premiera gradul de ocupare al cinematografe a fost mai mare decât 95 la sută, a spus el Vančura.

Tema din acest an a sărbătorii este de a Descoperi și de a vedea, de asemenea, echivalat pentru a filma un program suplimentar coordonatorii au fost inspirate de asemenea din acest an stými ziua, vizitatorul Miroslav Zikmund, care locuiește în Zlín ne bucurăm de faptul că secțiunea Explora și de a obține, de asemenea, să știu a găsit ținta de piață care chiar în acest an tema pentru vizitatorii noștri a fost cu adevărat un film. Semnat pentru a ne oferi mai mult spațiu reprízám și, de asemenea, ținta de piață ne permite să vizualizați mai multe filme, precum în plus că, în Zlín lucrări film educație și învățare care piața țintă, atunci când au ieșit de la cinematograf, un loc de a fi unul cu celălalt, a afirmat Pášmová.

Aur sandale pentru analiza melodii din filmele

Da coordonatorii de-a lungul gala vocalistul Karel Gott. Prețul de Grand Prix de la Zlín Film Sărbătoare pe termen lung contribuții la creșterea de cinema pentru copii și, de asemenea, de tineret și de prezentare a festivalului a avut directorul executiv al CT:D Petr Koliha Împreună cu Zlín atât de interesat festivalul de imaginile văzute în diverse alte orașe.

Aur sandale pentru analiza melodii din filmele

De însoțire a programului folosit spectacole de teatru, expoziții, ateliere de lucru inovatoare, spectacole, sport și divertisment la domiciliu ocazii. Evenimentul din acest an a finaliza în mod oficial proiecții și de însoțire program în Mikulov să Břeclav, în cazul în care de la 7. 11. Iunie, pentru a treia oară când se întâmplă Mikulov ecouri din Zlin Film Festival jubileul de 60 de ani. anul Zlín Film Eveniment cu siguranță va avea loc, de vineri, 29. s-ar putea să-sâmbătă 6. Iunie 2020 subiectul său va fi specifice de celebrare a evenimentului astfel.

Nu este o mulțime cu nostalgie, ci mai degrabă este o dificultate pentru noi, exact cum să-l facă mult mai bine pentru anul următor, a declarat Vančura. Ești mosting probabil la eveniment film de la Karlovy Vary și, de asemenea, se cere-te în cazul în care pentru a pune cap este timpul pentru a face o rezervare si să-și asume, fie pentru a trece mașina sau cu autobuzul, dacă achiziționați un bilet de sezon etc cu siguranță vom Sugera tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*